Bezwaar tegen uw WOZ-waarde maken? Bekijk alles wat u dient te weten op Bezwaarmaker.nl

Is uw WOZ-waarde te hoog? In veel gevallen is de WOZ-waarde die is gebaseerd op een aantal factoren, daadwerkelijk te hoog. Dit heeft grote financiële gevolgen voor u. Belastingen, zoals waterschapsbelasting, vermogensbelasting, roerenderuimtebelasting en inkomstenbelasting zijn allemaal op basis van uw WOZ-waarde vastgesteld. Een te hoge WOZ-waarde kost u dan a gauw tussen de €63 en €2538 per jaar. Over de looptijd van uw hypotheek is dat al vaak meer dan een halve ton die u onterecht dient te betalen. Voor meer informatie om bezwaar te maken tegen uw WOZ-waarde of om u gelijk gratis aan te melden, gaat u naar onze website: bezwaarmaker. Wij hebben alleen in 2013 en 2014 meer dan €783.526,- bespaart! 

Bezwaar WOZ-waarde

Wellicht heeft u ons wel eens voorbij zien komen in diverse tv-programma’s. bezwaarmaker helpt namelijk al jaren op een betrouwbare en daadkrachtige wijze particulieren en ondernemers bij het maken van bezwaar tegen hun WOZ-waarde of OZB-waarde. Bij ons kunt u geheel kosteloos in bezwaar gaan en gaat u minder belasting betalen, omdat de daadwerkelijke WOZ-waarde wordt vastgesteld, waarbij de kans op succes erg groot is! Onze vakkundige specialisten zijn namelijk altijd op de hoogte van de actuele wetten en regelgevingen en weten als geen ander hoe effectief in bezwaar kan worden gegaan tegen de WOZ-waarde van uw woning. Niet getreurd, wij zijn werkzaam in heel Nederland dus ook u kunt u voordeel behalen via bezwaarmaker!
Na jaren te hebben gewerkt op de afdeling bezwaarprocedure bij een gemeente, zijn wij bezwaarmaker.nl gestart, om iedereen die bezwaar wil maken tegen zijn of haar WOZ-waarde effectief te kunnen ondersteunen. Ons team bestaat uit een aantal juristen en taxateurs met jarenlange ervaring. Tijdens onze werkzaamheden voor u, helpen wij u bezwaar te maken tegen uw hoge WOZ-waarde bij uw gemeente. Daarbij hanteren wij een vernieuwende en no-nonsens aanpak. Alle specialiteiten, ervaringen en kennis samen, maakt dat wij daadkrachtige en mooie resultaten behalen voor u!

Werkwijze bezwaar WOZ-waarde bij bezwaarmaker

Benieuwd hoe wij ter werk gaan bij bezwaar WOZ-waarde? Op onze website leggen wij stapsgewijs uit wat er dient te gebeuren, zodat wij voor u in bezwaar kunnen gaan. U bent binnen vijf minuten klaar en bent verzekerd van een goede en effectieve werkwijze met een grote kans dat uw WOZ-waarde zal worden verlaagd.
Allereerst meldt u zich aan via onze website of u neemt contact met ons op om een de aanvraagformulieren per post te ontvangen. Houd er rekening meed at u binnen zes weken na ontvangst van de beschikking in bezwaar moet zijn gegaan! Vervolgens ondertekent u de formulieren, waarbij u machtigt dat wij namens u in bezwaar mogen gaan tegen de vastgestelde WOZ-waarde van uw onroerend goed. Wij gaan dan aan de slag met het controleren van de WOZ-waarde. U krijgt van ons inloggegevens, zodat u ook de status van uw bezwaar kunt volgen. Bij het indienen van bezwaar WOZ-waarde, wordt er rekening gehouden met de argumenten die u aandraagt. U hoeft dus zelf niets te ondernemen. Uw gemeente mag vervolgens een heel kalenderjaar de tijd nemen om uitspraak te doen op het bezwaar tegen de WOZ-waarde. Zodra er meer bekend is, nemen wij contact met u op.

Bezwaar WOZ-waarde bezwaarmaker:

  • Meer dan tien jaar ervaring
  • Specialisten uit het vak
  • Hoge successen behaald
  • Daadkrachtig en professioneel team
  • Gratis bezwaar maken

Twijfelt u of uw WOZ-waarde te hoog is? Meldt u dan gratis aan via onze website, zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan. Met jarenlange successen bij bezwaar WOZ-waarde, staan wij u bij: bezwaarmaker.nl/.

Reageren is niet mogelijk