Bij online hardware kunt u denken aan modems en routers

Elk bedrijf dat werkt met computers om hun administratie bij te houden hebben een server. Met een server wordt onder andere de website draaiende gehouden. Maar dat is niet de server die we bedoelen. Want meestal staat de website van een bedrijf niet op de lokale server maar op de virtuele server van een hostingbedrijf. Wel komt alle algemene informatie zoals de klantengegevens, salarisadministratie, boekhouding of trainingen op de server te staan. Die wordt vervolgens onderhouden door de systeembeheerder. Hij zorgt voor upgrades van online hardware en het updaten van deze servers. Een gedeelte kan tegenwoordig in de cloud worden opgeslagen zodat werknemers en werkgevers ook thuis of onderweg over bepaalde gegevens kunnen beschikken. De online hardware die gebruikt wordt om alle laptops en pc’s met de server te verbinden kunt u bij Beat-IT bestellen. Bij online hardware moet u trouwens niet alleen maar denken aan een server zoals een data-opslag-server, maar ook aan de apparatuur voor een stabiele connectie met het internet. De moderne mens kan niet meer zonder het internet. Dat geldt voor particulieren maar ook zeker van bedrijven. Hebt u bijvoorbeeld een webwinkel ingebouwd? Dan hebt u daar ongetwijfeld uw reikwijdte flink mee vergroot. Als u routers en modems zoekt voor uw bedrijf en natuurlijk ook de daarbij behorende kabels dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast online hardware verkopen we allerlei moderne laptops, randapparatuur, pc’s, toners en inkt en software aan bedrijven. Ongeacht de grootte van het bedrijf overigens, want u bent als ZZP’ers welkom en dat geldt ook voor scholen of callcenters.

Ook servers behoren tot de online hardware

Het prettige aan een online webwinkel is misschien nog wel dat u in het groot kunt bestellen zonder daarvoor uw kantoor te hoeven verlaten. Wij komen vervolgens snel bij u afleveren. De kans dat we binnen een weekdag langskomen is zelfs erg groot want in principe hebben we alle afgebeelde producten standaard op voorraad. Hoe gaat het online hardware kopen eigenlijk in zijn werk? Dat is bij ons zeer eenvoudig, zeker als u de volgende stappen opvolgt:

  • Komt naar de website toe en zoek de producten uit die u nodig hebt. Maak gebruik van de vele categorieën om uw zoekgebied te verkleinen of vul uw zoektermen in op de ingebouwde zoekbalk.
  • U kunt dan aangeven hoeveel online hardware u wilt bestellen. Vul vervolgens uw bedrijfsgegevens in. Wilt u gelijk een gratis account aanmaken? Dat is erg handig omdat u dan de volgende keer niet weer al die contact- en adresgegevens op hoeft te geven.
  • U kunt gelijk betalen met behulp van een online betaalservice. Maar als u liever de kat uit de boom kijkt dan doen we daar trouwens beslist niet moeilijk over.

Hebt u nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag even verder

Mocht het online hardware bestellen niet verlopen naar wens of mocht u nog vragen hebben dan raden we het u aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch en ook per chat staan ze tijdens kantooruren voor u klaar. En anders staat het u vrij om te mailen en zelfs om op afspraak langs te komen. U vindt ons in het centraal gelegen Epe, aan de rand van de Veluwe. Vergeet niet om onze blogs over de nieuwste producten te lezen en bekijk zo nu en dan onze pagina op Facebook. Daar vindt u naast foto’s ook informatie over interessante acties. Vanaf nu hebt u een enkel adres voor al uw hardware en ook software. Zo kunt u programma’s van Symantec en Adobe kopen net als een Microsoft Office pakket.

Reageren is niet mogelijk