Boekhouder Purmerend

Voor een betrouwbare en deskundige boekhouder Purmerend kunt u terecht bij Daan Administraties. Zij kunnen u goed bijstaan in het onderhouden van de administratie van uw onderneming. Voor alle soorten bedrijven zijn zij in te schakelen. Bent u bijvoorbeeld een eenmansbedrijf en is het voor u niet mogelijk de administratie zelf bij te houden? Dan is dit een perfecte oplossing. Hier weten zij de administratieve werkzaamheden voor u over te nemen. Voorkom dat u te veel zelf gefrustreerd raakt door alle regels en berekeningen voor fiscale aangiften. Voor een ervaren boekhouder Purmerend is dit gesneden koek. Niet alleen wordt alles voor u op orde gemaakt, maar u voorkomt zo ook dat er fouten ontstaan of regels over het hoofd worden gezien. Iedereen in Nederland heeft te maken met belastingen. Daarom stelt Daan Administraties de werkzaamheden open voor alle mensen, zowel ondernemers als particulieren. Op deze manieren geven zij iedereen de kans op een correcte belastingaangifte. Het is begrijpelijk dat het voor u als ondernemer en als particulier een stap is om uw persoonlijke administratie over te dragen aan een boekhouder Purmerend. Bij Daan Administraties hebben zij de kernwaarde betrouwbaarheid zeer hoog staan samen met service en flexibiliteit. Eigenschappen die erg aantrekkelijk zijn als het gaat om een boekhouder. Tenslotte geeft u iemand inzage in zeer betrouwbare documenten. Op de website daan-administratie.nl leest u meer over de werkwijze van deze boekhouders.

Alles op orde dankzij een boekhouder Purmerend

Met name voor ondernemers komt er veel kijken op het gebied van belastingen. Zeker als het gaat om een organisatie met meerdere medewerkers. Een boekhouder Purmerend van Daan Administraties kan goed in kaart brengen wat de onderneming moet doorgeven aan de belasting. Vervolgens kunnen zij de berekeningen op zich nemen. Vaak gaat het om zeer ingewikkelde berekeningen waar de kennis van een specialist zeer welkom is. Denk daarbij aan de volgende fiscale aangiften:

 • Omzetbelasting
 • Loonheffing
 • Vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting
 • Voorlopige teruggave en voorlopige aanslag

Bij het uitvoeren van deze aangiften onderhoudt de boekhouder Purmerend van Daan Administratie ook het contact met de belastingdienst. Ten slotte is het handiger als een deskundige met de belastingdienst praat, omdat hij of zij het beste weet waar het over gaat. Gedurende het hele proces houden zij uiteraard contact met u. De administratie betreft uw onderneming of uw eigen huishouden. Daarom brengen zij u op de hoogte van alle stappen die zij nemen om uw administratie te regelen.

Kwaliteit en altijd in contact

Als u met Daan Administraties werkt dan kunt u rekenen op korte lijnen. Zij willen voor u zo makkelijk mogelijk te benaderen zijn. Wat zich uit in een duidelijk en efficiënt communicatiebeleid. U hoeft niet lang te wachten op informatie en dat is natuurlijk heel prettig. Met name als het gaat om de belastingaangiften. Dan moet de informatie snel en makkelijk beschikbaar zijn. Zowel vanuit u als de boekhouder Purmerend. Als u hen de juiste documenten geeft waarmee zij alles voor de belastingdienst kunnen regelen, dan zijn zij in staat de hoogwaardige kwaliteit te leveren. Deze kwaliteit wilt Daan Administraties leveren voor particulieren en voor ondernemingen als:

 • ZZP-ers
 • Eenmanszaken
 • VoF
 • Midden- en kleinbedrijven

Zij onderscheiden zich als klein kantoor door hun persoonlijke benadering met de klanten en daarnaast ook goede kwaliteit te leveren. Naast de belastingaangiften kunnen zij kleine tot middenbedrijven bijstaan in administraties als:

 • Boekhouding
 • Loonadministratie
 • Jaarrekeningen

Wilt u meer weten over de werkwijze van een boekhouder Purmerend? Neem dan gerust contact op met Daan Administraties. Zij gaan graag met u een open gesprek aan. Laat daarom die administratie zelf los en laat het over aan de boekhouder Purmerend van Daan Administraties.

Reageren is niet mogelijk