Dankzij payrolling houdt u meer tijd over

Als moderne onderneming bent u waarschijnlijk flink in de weer met uw administratie. En dat is nou net het gedeelte dat voor veel werkgevers een vervelend een tijdrovend klusje is. Herkent u deze ergernis? Dan hoeven we u natuurlijk niet te vertellen hoe belangrijk het eigenlijk is voor uw bedrijf. U kunt simpelweg niet zonder een planning en een gezonde salarisadministratie. Maar wist u dat u dit werk ook kunt uitbesteden? Dit noemt men payrolling. Door voor payrolling te kiezen houdt u zeeën van tijd over voor andere zaken. Bij Payroll Select leest u hier meer over en zult u zien dat wij uw payrolling kunnen verzorgen in de toekomst. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan hebben we u nog niet eens het beste verteld: payrolling is veel goedkoper en meer tijdbesparend dan wanneer u dit zelf allemaal gaat bijhouden. Grotere bedrijven hebben er misschien boekhouders en accountants voor ingehuurd. Maar u contracteert hen natuurlijk niet alleen voor deze taken. Ze hebben ook nevenfuncties die ze in deze bureaucratische tijden niet langer kunnen vervullen. Kleine bedrijven en ZZP’ers moeten alles zelf doen en komen flink in de stress te zitten als boekhouden het enige is dat ze doen in hun vrije tijd. Is het niet veel prettiger om een team van professionals te kunnen benaderen die payrolling voor u kunnen doen? Denk alleen al aan het feit dat u een stuk stressvrijer door het leven zal gaan.

Is payrolling iets voor uw bedrijf?

Er zijn vele diensten die we van u kunnen overnemen. Payrolling is dan ook een containerbegrip en beslaat een groot deel van de accountancy. Bent u het zat om continu op kantoor te zitten waardoor u uw personeel niet meer kunt aansturen en waardoor u geen contacten met bezoekers en relaties kunt onderhouden? Neem in dat geval snel contact met ons op. We geven op basis van uw wensen aan wat we op het gebied van payrolling voor u kunnen betekenen en even een helder inzicht in de kosten. Zeker op de lange termijn zult u zien dat u bij ons geen dief van de portemonnee bent en dat het juist qua financiën ook goed zal uitpakken. Zoals we al eerder aangaven is payrolling een verzamelbegrip, in ieder geval bij ons bedrijf. Wat we zoal voor u kunnen doen?

  • Het bijhouden van gewerkte uren van al uw medewerkers en het tijdig uitbetalen van het salaris waar ze recht op hebben,
  • Het bijhouden van ziekteverzuim, het maken van planningen inclusief de vakantieplanning,
  • Diverse Backoffice dienstverleningen,
  • HR diensten,
  • En het managen van contracten.

Natuurlijk hangt het geheel van u af welke taken wij uitvoeren en welke u liever zelf blijft doen. Het zal u hoe dan ook flink wat tijd en irritaties bespaard blijven. Tijd die u kunt investeren in andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf!

Een groot deel van uw administratie uitbesteden, dat is de toekomst

Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en werken een stuk kostenbesparend dankzij payrolling. Wilt u het graag uitproberen maar zit u nog met enige prangende vragen? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. We zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. Of downloadt de gratis brochures waar u alles nog eens rustig na kunt lezen. We zijn een transparant en flexibel bedrijf en daarmee willen we zeggen dat u een duidelijke taakverdeling onder ogen krijgt. We zetten een contactpersoon op payrolling die u te allen tijde kunt aanspreken. En daarnaast houden we u op de hoogte van al ons werk in de vorm van heldere en overzichtelijke rapporten.

Reageren is niet mogelijk