De beste laser eye surgery voor jou op maat gemaakt

Het wordt de laatste jaren steeds populairder om te kiezen voor laser eye surgery. Men wil tegenwoordig geen bril en/of lenzen meer dragen. Wat ook logisch is natuurlijk, want het brengt de nodige ongemakken met zich mee. Wat dacht je van droge ogen of een bril die steeds afzakt. Daarnaast moet je met enige regelmaat terug naar de opticien om je ogen weer op de laten meten of om nieuwe lenzen aan te schaffen. Over de jaren heen kost je dat behoorlijk veel geld en met het ondergaan van een laser eye surgery ben je daar in een keer allemaal vanaf. Je kunt vanaf dan ’s ochtends gewoon uit bed stappen en meteen aan de slag gaan. Je hoeft niet eerst rond te voelen voor je bril en vervolgens eventueel je lenzen indoen. Je bent er meteen klaar voor. Bij de International Vision Centers kun je terecht voor verschillende soorten eye laser surgery.

  • ReLEX SMILE
  • FemtoLASIK of LASIK
  • LASEK of PRK

De twee laatste opties zijn standaard behandelingen. Deze werken uiteraard zeer goed, maar als je echt het beste van het beste wilt dan ga je voor de ReLEX SMILE. Deze behandeling is volledig op maat gemaakt en zorgt ervoor dat er rekening gehouden wordt met de specificaties in jouw ogen. De kans dat er dan iets misgaat is bijna nihil. Onderdeel van deze behandeling is Wavefront, waarmee jouw ogen nog eens extra behandeld worden.

De nazorg van de laser eye surgery

Wist jij dat de laser eye surgery binnen 15 minuten gebeurd kan zijn? De twee lagen van het hoornvlies waarmee gewerkt wordt, herstellen zeer snel en dus ben jij binnen enkele dagen weer op de been en kun je gaan genieten van je leven zonder ooit nog een bril en/of lenzen te moeten dragen. Op alle vlakken word je door International Vision Centers goed behandeld. Van tevoren kun je voldoende informatie inwinnen en krijg je uiteraard een onderzoek op maat om te zien welke behandeling het beste bij jou aansluit. Ook tijdens de behandeling zelf word je goed op de hoogte gehouden en krijg je duidelijk te weten wat je er wel en niet van kunt verwachten. Tijdens de nazorg kun je ook rekenen op de uitstekende service van de International Vision Centers. Het is een van de beste klinieken in Nederland en dat merk je aan alles. Wil jij eerst meer (vrijblijvende) informatie? Dan kun je uiteraard een kijkje nemen op de website of je komt langs bij een van de gratis informatie avonden die zij organiseren. Je kunt hiervoor terecht in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. Woon jij in de buurt van een van deze drie steden, dan is het extra makkelijk om naar een informatie avond te komen waar je alles wordt verteld wat je wilt weten over de laser eye surgery.

Kom naar de informatie avond over de laser eye surgery

Woon je niet in de buurt? Dan kunnen we je toch garanderen dat het de moeite waard is om langs te komen. Zeker als je twijfelt over de behandeling, krijg je hier alle informatie die je nodig hebt om een overwogen beslissing te maken. Wil je eerst weten of je in aanmerking komt voor de laser eye surgery? Doe dan de test op de website www.internationalvisioncenters.nl. Hierin vul je een aantal gegevens in en aan de hand daarvan wordt bepaald of jij wel of niet kunt kiezen voor laser eye surgery. Je krijgt uiteraard ook nog een persoonlijk onderzoek om te bepalen welke behandeling het beste bij jou past en daarna wordt de behandeling dan uitgevoerd.

Reageren is niet mogelijk