De hulp van de orthodontist in Hengelo

Het is voor een kind vrij normaal om op een gegeven moment een beugel te krijgen. Toen ik een tiener was kozen mijn ouders ervoor om mijn tanden niet te behandelen. Mijn gebit zag er op zich prima uit, maar het was wel iets waar ik onzeker over was. Als volwassene dacht ik dat het niet meer mogelijk was om dit te laten corrigeren. Gelukkig ben ik er achter gekomen dat dit helemaal niet waar was. Je kunt bij de orthodontist in Hengelo, Ortho Euregio, zowel als kind als volwassene terecht. En dat is dan ook precies waar ik voor gekozen hebt.

  • Behandeling
  • Aanmelden
  • Financieel
  • Contact

Als eerste ben ik naar de website van de orthodontist in Hengelo gegaan om hier meer informatie op te zoeken. Hier heb ik gekeken naar de mogelijkheden van een eventuele behandeling. Ook heb ik een kijkje genomen naar het financiƫle plaatje. Het krijgen van een beugel is helaas niet gratis, maar gelukkig is het heel erg betaalbaar bij de orthodontist in Hengelo. Na op de website https://www.orthoeuregio.nl/ de nodige informatie te hebben doorgenomen, heb ik contact opgenomen met niet alleen de orthodontist in Hengelo, maar ook met mijn eigen tandarts om te kijken hoe hij erover dacht. Uiteindelijk hebben we samen besloten dat het een verstandige beslissing zou zijn om een eerste afspraak te maken met de orthodontist in Hengelo.

De eerste afspraak bij de orthodontist in Hengelo

Het was absoluut geen probleem om een afspraak te maken met de orthodontist in Hengelo. De assistente stond mij heel erg vriendelijk te woord en nam uitgebreid de tijd om de vragen die ik had voor me te beantwoorden. Het voelde voor mij erg prettig om van tevoren al de nodige informatie te hebben zodat ik in ieder geval al wist waar ik aan zou beginnen. Ze wist me zeker op mijn gemak te stellen en ik kon dan ook eigenlijk niet wachten op mijn eerste afspraak. Niet alleen heb ik samen met de orthodontist in Hengelo de uiteenlopende mogelijkheden doorgenomen, maar ook heeft hij uitgebreid naar mijn gebit gekeken. Aan de hand daarvan is er bepaald wat de beste behandeling voor mij zou zijn en wat de kosten zouden zijn die hieraan verbonden zijn. Ik wilde natuurlijk ook wel heel erg graag weten hoe lang ik de beugel zou moeten dragen en hoe vaak ik op controle zou moeten komen. Dit hebben ze allemaal heel erg duidelijk voor me gemaakt. De duur van de behandeling wordt van tevoren wel vastgesteld, maar het werd me wel op het hart gedrukt dat dit eventueel veranderd kan worden. Het is niet altijd even makkelijk om te voorspellen wat je gebit zal doen gedurende de behandeling.

Het uiteindelijke resultaat

Voor mij was het uiteindelijk natuurlijk allemaal te doen om het krijgen van een mooi en recht gebit en dat is dan ook precies wat ik gekregen heb! De behandeling verliep eigenlijk zonder problemen en ik was er ook heel erg blij mee dat er geen tanden of kiezen getrokken hoefden te worden. Dit had ik toch wel heel erg vervelend gevonden. De orthodontist in Hengelo zal er echter bijna altijd voor zorgen dat dit niet nodig is. Een beugel is natuurlijk niet geheel pijnloos en ik was dus maar wat blij toen de behandeling ten einde was en ik het eindresultaat kon bekijken! Ben jij aan het twijfelen of je wel of niet voor een beugel moet gaan? Dan kan ik je aanraden om contact op te nemen met de orthodontist in Hengelo. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk