De Medtronic aed heeft mijn leven gered

Drie jaar geleden kreeg ik een hartaanval. Het was een gewone kantoordag, ik voelde me die dag niet anders dan anders. Ik liep naar de wc en ik voelde me ineens licht in m’n hoofd. Dat gebeurde wel vaker wanneer ik opstond, maar nu was het erger. Voordat ik het wist lag ik op de grond, en binnen een paar seconden was ik helemaal weg. Vanzelfsprekend ben ik hier erg van geschrokken. Toen ik wakker werd wist ik niet wat er was gebeurd. Ik lag in het ziekenhuis. De artsen vertelde me dat ik een hartaanval had gehad. Ik kon het niet geloven. ik ben nog niet heel oud, ik eet gezond en ik beweeg veel. Ik had daarom niet verwacht dat ik gevoelig zou zijn voor hartaanvallen. Na veel onderzoeken te hebben gehad bleek ik een slecht hart te hebben, iets in mijn genen waar ik weinig aan kon doen. De kans dat ik nog een hartaanval zou krijgen was groot, werd mij verteld. Mogelijk kom ik in aanmerking voor een nieuw hart. Van de een op de andere dag werd ik me bewust van mijn eigen sterfelijkheid.. Wat moeten mijn kinderen als ik er niet meer ben? Hoe gaat mijn familie hiermee om? Wat als er de volgende keer niemand in de buurt is? Deze vragen bleven door mijn hoofd rondspoken. Ik ben een tijdje niet naar mijn werk gegaan. Toen ik wel weer naar mijn werk ging bleef ik veel in gedachten. Ik vroeg mijn collega’s wat er precies was gebeurd, wie mij geholpen had en hoe. Veel mensen hadden me zien of horen vallen. In het begin dachten ze dat ik een slecht grapje probeerde te maken, maar ik reageerde nergens op. Iemand pakte de aed van de muur en heeft me gereanimeerd, een ander heeft de ambulance gebeld. Ook op het werk waren ze erg geschrokken. Hun verhaal bracht me op het idee om zelf ook een aed aan te schaffen, voor thuis. De kans dat je het overleeft wordt namelijk een stuk groter. Op het werk hebben we een Medtronic aed, dus ik besloot ook een Medtronic aed te kopen. Ik zocht op internet naar een webshop die een Medtronic aed aanbod. Ik kwam deze tegen: aed-webshop.

Waarom ik hier een Medtronic aed heb aangeschaft

Vanzelfsprekend is dit niet de enige plek waar je een Medtronic aed kan krijgen. Ik heb deze webshop met andere webshops vergeleken, maar in vergelijking tot andere websites lijkt deze beter.

  • Je krijgt 10 jaar garantie.
  • Een ruim aanbod.
  • Een betrouwbare uitstraling.

Ik wilde zeker weten dat ik een aed van een betrouwbare plek had aangeschaft. En ik had het gevoel dat ik dat hier kon doen. Inmiddels heb ik een Medtronic aed binnen, het geeft mij en mijn familie een vertrouwd gevoel.

Veiligheid

Gelukkig heb ik niet weer een hartaanval gehad, maar het feit dat ik ook thuis goed geholpen kan worden als dat wel gebeurd geeft me een veilig gevoel. Iets wat ik erg nodig had. Ik denk er nu niet meer zo veel over na, waardoor ik thuis en op het werk rustiger ben. Niet alleen kan de Medtronic aed mij helpen, voor hetzelfde geld hebben of krijgen mijn kinderen ook last van dezelfde kwalen als ik. Iedereen die last heeft van hartklachten, of beter gezegd iedereen, raad ik aan om een Medtronic aed aan te schaffen. Veiligheid staat boven alles. Ik heb een tweede kans gekregen, mogelijk was dat zonder aed heel anders geweest. Mogelijk wordt jouw leven gered, of kun jij iemand anders zijn leven redden door een aed in huis te hebben.

Reageren is niet mogelijk