De salarisadministratie uitbesteden aan Actium

Voor ieder startup bedrijf is het een zware klus om hun administratie op peil te houden. U hebt wellicht een uitstekend idee, u hebt zelfs een kantoortje gevonden en mensen in dienst genomen. Of het nu om een adviesbureau, een IT-bedrijfje of een winkel gaat, u kunt niet vroeg genoeg beginnen met het salarisadministratie uitbesteden. Want zeker in de beginfase van uw bedrijf wilt u niet uw medewerkers teleurstellen. Het is van groot belang dat zij op tijd uitbetaald krijgen en daarnaast alle gewerkte uren uitgekeerd krijgen. De kans is aanzienlijk groot dat er bijvoorbeeld heel wat overuren gedraaid worden. Hebt u daar eigenlijk al over nagedacht en hebt u een systeem om al die gewerkte uren bij te houden? Zo niet dan kunt u de hulp van actium.nl waarschijnlijk zeer goed gebruiken. Want u kunt aan ons uw salarisadministratie uitbesteden in tijden van voor- en tegenspoed. Groeit uw bedrijf bijvoorbeeld te hard en bent u de pineut in de zin dat u geen tijd meer overhoudt voor uw sociale leven? Werkt u zeven dagen per week en vaak tot diep in de nacht? Komt dit omdat u dan nog bezig bent met het bijhouden van de boekhouding? Dan is het salarisadministratie uitbesteden een top idee en we hopen u er in deze tekst van te overtuigen dat u er dan goed aan doet om gemotiveerde en professionele boekhouders in de arm te nemen. U houdt eindelijk weer eens wat tijd over voor uzelf. En u kunt tijd vrijmaken om te investeren in bijvoorbeeld uw zakenpartners, personeel en nieuwe innovaties.

Uw salarisadministratie uitbesteden? Een goed idee

Wat gebeurt er als u uw salarisadministratie gaat uitbesteden? Dan nemen we naast erg veel zorgen een groot gedeelte van de boekhouding uit handen. omdat dit voor het grootste gedeelte digitaal gedaan kan worden betekent het dat we niet eens bij u langs hoeven te komen. Onze boekhouder werkt dan ook bij ons op kantoor. Dat betekent overigens niet dat u niet eventjes bij ons op kantoor kunt komen om te praten over het salarisadministratie uitbesteden. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Alphen aan de Rijn. Het spreekt voor zich dat we uw bedrijf ook een bezoekje kunnen brengen. We bespreken graag wat we voor u kunnen doen. Wilt u bijvoorbeeld dat we de gewerkte uren van uw medewerkers schematisch bijhouden? Wilt u dat we de verlofdagen en vakantieplanningen uitrekenen en opstellen? En ook het ziekteverzuim in de gaten houden? Als u aan salarisadministratie uitbesteden denkt dan zijn dit onderwerpen die zeker ter sprake komen. Net als:

  • Het opstellen en versturen van de maandelijkse salarisstroken,
  • Spaarregelingen inzichtelijk maken voor ieder personeelslid,
  • Kortom: we nemen de gehele personeelsadministratie van u over.

Klinkt salarisadministratie uitbesteden u nu ook als muziek in de oren? Dan hopen we van harte dat u voor Actium kiest.

Bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen?

Dan is het verstandig om snel contact met ons op te nemen zodat we u alles over het salarisadministratie uitbesteden kunnen vertellen. U bent aldus welkom bij ons op kantoor. Maar voordat het zover is wilt u wellicht eerst de kat uit de boom kijken door uw prangende vragen naar ons toe te mailen of door met onze klantenservice te bellen. Neem de tijd om een e-mail op te stellen, we laten vervolgens zo snel mogelijk iets van ons horen. Ook op het gebied van andere administratieve werkzaamheden kunnen we u wellicht van dienst zijn. Zo helpen we u tevens graag met het invullen van de verplichte belastingaangifte.

Reageren is niet mogelijk