Ik gebruik acupunctuur voor afvallen

Mijn hele leven ben ik al wat op gewicht geweest en ik ben niet echt heel erg dik, maar ben grof gebouwd en kom daardoor sneller aan dan de gemiddelde mens. Ondanks dat ik weet dat het niet per definitie onaantrekkelijk is, voel ik mezelf hier erg onprettig bij. Ik ben nog vrijgezel en ik zou toch op den duur wel een keer graag een leuke vriend willen hebben. Het voelt voor mij prettiger om er iets meer aan te doen en daarom maak ik gebruik van acupunctuur voor afvallen. Dit klikt misschien gek, maar voor mij is het een relatief logische stap geweest en het geeft ook goed resultaat. Met acupunctuur voor afvallen ben ik zowaar ook afgeslankt.

Acupunctuur voor afvallen pakt het probleem bij de bron aan

Ik heb me altijd erg geïnteresseerd in alternatieve en oosterse geneeswijzen. Ik weet veel van Chinese kruiden en houdt me ook bezig met holistische manier van het benaderen van de gezondheidszorg. Men is zich er tegenwoordig niet meer van bewust dat het lichaam en de natuur samen kunnen werken om zelfherstellend het lichaam terug in balans te krijgen. Zo werkt het ook met acupunctuur voor afvallen:

  • Het richt zich op de drukpunten in het lichaam
  • Het pakt de verstoringen aan in de energiebanen
  • Het vermindert het honger gevoel
  • Het stimuleert het metabolisme
  • Het stimuleert de vetverbranding
  • Acupuncturistenoverzicht.nl 

Het is geen wondermiddel waarbij je op slag kilo’s kwijt raakt, maar acupunctuur voor afvallen richt zich er juist op dat de balans in de energie terug komt in het lichaam. Het helpt daarmee in het bereiken van realistische doelen. Ik ben van nature wat grover gebouwd en daar is niets mis mee. Ik moet ook niet het streven hebben om opeens heel erg slank te willen zijn. Dat past ook helemaal niet bij mij als persoon. Maar wat ik wel heb gemerkt na de eerste paar sessies, is dat acupunctuur voor afvallen wel degelijk je energiebalans herstelt. Door de blokkades in je lichaam kun je snel vermoeid raken. Je kunt het gevoel hebben dat je meer stress ervaart, terwijl de mate van stress lang niet zo hoog is als het lijkt. Zo werkt je lichaam ook. Wanneer de blokkades in het lichaam worden opgeheven, heeft het lichaam het gevoel meer bewegingsruimte te hebben. Het ademen wordt makkelijker, de energiebanen stromen beter door en daarmee krijg je zelf een fit en vitaal gevoel. Deze extra energie wordt door het lichaam omgezet in energie die het metabolisme stimuleert en daarmee ook de vetverbranding stimuleert. Natuurlijk is het niet zo dat je met acupunctuur voor afvallen alles kunt eten. Het is in alles nog steeds zo dat je moet opletten wat je in je lichaam stopt. Dat neemt niet weg dat je naast de acupunctuur voor afvallen jezelf hoeft uit te hongeren. Het gaat bij deze aanpak erom dat alles in balans komt. Veel water drinken maakt dar onderdeel van uit, net als het feit dat je met meer energie de behoefte krijgt om meer te gaan bewegen. Dit zijn allemaal positieve resultaten die acupunctuur voor afvallen teweeg brengt.

Mijn eigen resultaten met deze manier van afvallen

Voor mij is het lastig om veel te sporten, omdat ik heel onregelmatig werk heb en daarnaast een oude blessure heb waar ik steeds last van blijf houden. Ik probeer natuurlijk wel te bewegen, maar dat kost de nodige moeite. Met acupunctuur voor afvallen is het mij gelukt om meer energie te krijgen en een balans aan te brengen in mijn leven. Ik heb minder de neiging om te gaan snoepen en ben inmiddels al behoorlijk wat kilo’s kwijt.

Reageren is niet mogelijk