Mijn geweldige infrarood panelen

Een nieuwbouw woning intrekken heeft zo zijn voordelen en zijn nadelen. Een groot voordeel was dat ik alles zelf uit kon kiezen hoe ik het hebben wilde, en dit was tegelijkertijd eigenlijk ook een nadeel. Er waren namelijk een heleboel dingen waarvan ik het best wel moeilijk vond om hier een goede beslissing over te maken. Denk bijvoorbeeld aan de soort verwarming die ik in huis wilde hebben. Je denkt misschien dat dit een gemakkelijk onderwerp is, maar als je er eenmaal achter bent hoeveel keuze er eigenlijk is op dit gebied dan denk je daar wel anders over. Na me hier goed in verdiept te hebben, viel mijn keuze uiteindelijk op infrarood panelen.

  • Mooi design
  • Overal in huis te plaatsen
  • Zuinig in verbruik

Wat mij meteen opviel bij de infrarood panelen was het prachtige design van deze vorm van verwarmen. Het is in veel gevallen gewoon een simpele witte plaat die je overal in de kamer kunt plaatsen. Het ziet er eigenlijk altijd heel erg mooi uit. Als je een witte muur hebt, dan vallen de infrarood panelen min of meer weg en dus zie je ze eigenlijk niet. Wat in veel gevallen best wel positief is. Veel mensen vinden het toch niet zo leuk om de verwarming te kunnen zien. Als je een gekleurde muur hebt, dan vallen de infrarood panelen natuurlijk wel iets meer op. Maar dit kan juist een fantastisch effect geven. Het is net alsof je een stuk kunst aan de muur hebt hangen. Daarnaast kun je de infrarood panelen bij HeatXL ook echt als schilderij bestellen. Zo sla je twee vliegen in een klap!

De infrarood panelen zijn een goede keuze

Inmiddels woon ik in mijn nieuwbouw huis en ben ik dus ook aan het genieten van de infrarood panelen. Zeker nu het inmiddels echt herfst aan het worden is in Nederland, is het maar wat fijn dat ik mijn verwarming aan kan zetten. De infrarood panelen geven een hele fijne warmte af. Het voelt anders dan bijvoorbeeld elektrische verwarming. Het lijkt vaak wel alsof de warmte beter blijft hangen en dat verklaart waarschijnlijk ook waarom de infrarood panelen zo energiezuinig zijn. Ik heb de energierekening in dit huis natuurlijk nooit kunnen vergelijken, maar ik betaal wel een stuk minder voor energie dan dat ik in mijn vorige huis deed en dat terwijl ik nu groter woon. Ik zou dus inderdaad zeggen dat dit klopt!

Zeker een aanrader

Ik ben inmiddels een groot fan van mijn infrarood panelen. Ze staan heel erg mooi in mijn huis en het is zo lekker warm daardoor. Het is natuurlijk absoluut niet verkeerd om ook op de energierekening te kunnen besparen. Alleen al hierom zou ik iedereen de infrarood panelen kunnen aanraden. De energierekening is vaak al hoog genoeg en dan is het wel zo fijn om hierop te kunnen besparen. Het is misschien vervelend om dan geld uit te moeten geven aan de nieuwe panelen die je moet laten plaatsen, maar voordat je het weet heb je dit geld terugverdiend. Als je je wel wilt verdiepen in de mogelijkheden die de panelen te bieden hebben, dan kan ik je zeker de website van het bedrijf HeatXL aanraden. Hier vind je een hoop meer informatie en de medewerkers zijn natuurlijk bereid om je ook een persoonlijk advies te geven op dit gebied. Er zijn verschillende soorten panelen waar je uit kunt kiezen en het is wel zo fijn om hier ook een weloverwogen keuze in te kunnen maken. Kijk hier dus vandaag nog naar.

Reageren is niet mogelijk