Op zoek naar te gekke sleutelhangers?

Ben jij net als dat ik was op zoek naar sleutelhangers? Lees dan snel verder in dit artikel. Ik zal jullie tips geven over waar je deze het beste kan kopen. Natuurlijk neem ik jullie ook mee in mijn eigen verhaal. Zelf heb ik namelijk ook sleutelhangers besteld en dit is me erg goed bevallen. 

Sleutelhangers bestellen bij Speelgoed & Familie

Speelgoed & Familie is een webwinkel die erg veel verschillende spullen verkopen. De naam van de organisatie verklapt het eigenlijk al. Enerzijds verkopen ze speelgoed (heel veel verschillende soorten), maar anderzijds verkopen ze ook familieproducten. Je kunt op de website kijken (speelgoedfamilie.nl) om een beeld te creëren van wat er zoal wordt aangeboden. Ik had al eerder producten besteld bij deze organisatie en dat was me erg goed bevallen. Dat maakt dan ook dat ik deze keer ook direct weer op hun website ben gaan zoeken. De webwinkel bevalt mij zo omdat ze beschikken over een erg goede klantenservice. Twee keer stelde ik hen een vraag en ik kreeg in beide gevallen vrijwel direct antwoord. Daarnaast worden de producten erg snel geleverd én heb je negentig dagen de tijd om een product te ruilen. Deze keer was ik op zoek naar sleutelhangers. Onze zoon Bob van elf bleef voorheen tussen de middag altijd op school, als wij aan het werk waren. Bob vond dat het tijd was om zelf een boterham te smeren. Dit heb ik uiteraard eerst uitvoerig besproken met mijn man. In eerste instantie waren we er tegen en hebben we nee gezegd tegen Bob. Nadat mijn man en ik het er later nog eens over hadden, hebben we besloten dat Bob op de maandag tussen de middag alleen naar huis mag. Zodoende hebben we voor hem een extra sleutel bij laten maken. Om dit momentje van ontwikkeling te vieren, leek het me leuk om een sleutel inclusief sleutelhanger te geven. Je moet immers zelf een feestje van het leven maken! Daarnaast is Bob een sloddervos en hoop ik dat hij zijn sleutel niet kwijt raakt doordat er een hanger bij aan zit.

Wij zijn ook om!

Ik heb dus even rond gespeurd op de website van Speelgoed & Familie. Ze verkopen erg leuke sleutelhangers. Bijvoorbeeld een wereldbol, een dolfijntje, een zaklamp, een kompas en voetbal. Zelf had ik eigenlijk nooit aan sleutelhangers gedacht. Dit leek me onnodig, maar toen ik zo aan het winkelen was werd ik toch enthousiast! Ik heb meerdere sleutelhangers besteld, waaronder die voor Bram. Zelf wilde ik er een voor aan mijn laptoptas van het werk. Alle collega’s hebben dezelfde tas, dus geregeld neemt iemand de verkeerde mee. Dit wilde ik voorkomen middels één van de sleutelhangers van Speelgoed & Familie. Ook kocht ik een hanger voor mijn man. De volgende drie sleutelhangers heb ik besteld:

  • Sleutelhanger met hart (voor mezelf)
  • Sleutelhanger met smiley (voor Bob)
  • Sleutelhanger met voetbal (voor mijn man)

Gelukkig was iedereen erg tevreden met de sleutelhangers! Daarnaast worden ze ook gebruikt. Bob heeft het daadwerkelijk aan z’n huissleutel gehangen, maar mijn man en ik beide aan onze tas. Ben jij ook op zoek naar gave sleutelhangers? Kijk dan zeker eens op de website van Speelgoed & Familie!

Reageren is niet mogelijk