Pure Arganolie

Arganolie is een prachtige natuurlijke olie, die vele toepassingen heeft. Het wordt niet voor niets het vloeibare goud genoemd, want arganolie hydrateert, voedt en verjongt de huid, versterkt de nagels en werkt verzorgend voor je haar en hoofdhuid. En daarnaast ondersteunt arganolie ook bij huidaandoeningen als eczeem, acne, psoriasis en een extreem droge huid. Argonolie is dus het ideale beautyproduct en steeds meer mensen komen daarachter. Bij ArganWinkel.nl kun je pure arganolie kopen, zodat ook jij kunt genieten van het al mooie dat arganolie te bieden heeft. Pure arganolie is arganolie die niet aangelengd of verdund, zodat je alleen maar het pure product in handen hebt. Maar hoe gebruik je arganolie? Wij vertellen je er graag iets meer over, zodat ook jij kunt genieten van alle voordelen van pure arganolie.

Waar komt pure arganolie vandaan?

Pure arganolie is een olie die afkomstig is uit het zuiden van Marokko, die gewonnen wordt uit de pitten van de vruchten die aan de arganboom groeien. Deze pitten worden handmatig opengebroken tussen twee stenen, volgens een oeroude traditie die al eeuwen van generatie op generatie wordt overgegeven. In Marokko zijn de voordelen van arganolie al eeuwenlang bekend, maar nu kun ook jij genieten van alles wat deze oliesoort te bieden heeft. Een van de belangrijkste toepassingen van pure arganolie is het verzorgen van de huid. Door middel van een combinatie van onverzadigde essentiële vetzuren, vitamine E en eiwitten beschermt, hydrateert, verjongt en ondersteunt pure argonolie de huid, zodat je huid er weer fantastisch uitziet. Een belangrijke eigenschap van pure arganolie is dat het de huid verzacht en het is daarom een prima middel tegen een droge en geïrriteerde huid. Zeker in de wintermaanden hebben veel mensen hier last van, maar met onze pure arganolie herstelt je huid hier weer snel van. Maar er zijn nog meer fantastische eigenschappen van arganolie die je huid verzorgen. Zo draagt arganolie bij aan het gezond functioneren van de dermis, de huidlaag waar collageen en elastine zich bevinden. Deze twee stoffen spelen een belangrijke rol bij het ontstaan van rimpels. Doordat arganolie doorwerkt op deze twee stoffen ziet je huid er jonger uit en verdwijnen rimpels als sneeuw voor de zon. Soms wordt er weleens gezegd dat als je een vette huid hebt, je geen arganolie moet gebruiken. Gelukkig is er niks minder waar: arganolie reguleert de talgproductie en zorgt zo ook bij een vette huid een voor een huid die in balans is.

Behandeling van diverse huidaandoeningen

Naast dat arganolie je huid ondersteunt en hydrateert draagt arganolie ook bij aan de behandeling van huidaandoeningen, zoals eczeem, acne, psoriasis en een extreem droge huid. Dit komt door de van nature aanwezige antiseptische en antibacteriële eigenschappen van arganolie. Daarom vermindert arganolie de symptomen van eczeem en psoriasis en bevordert arganolie het geneesproces. Ook tegen acne is arganolie een uitstekend middel. Het helpt de vochtbalans van je huid te reguleren, zodat je huid niet onnodig veel vet en talg aanmaakt, de twee grootste veroorzakers van puistje. Daarnaast werken de ontstekingsremmende stoffen in arganolie mee om de acne te verminderen. Met arganolie voorkom je dus niet alleen de aanmaak van puistjes, maar verminder je ook de al aanwezige puistjes. Arganolie is dus uitstekend geschikt voor een goede en complete huidverzorging. Je huid voelt weer goed en ziet er stralend uit, dus probeer eens een gratis flesje pure arganolie. Het kost je niks, alleen 1 euro verzendkosten. Zo kun je gemakkelijk de voordelen van arganolie ervaren. Naast dat je arganolie kunt gebruiken als huidverzorging zijn er nog veel meer toepassingen. Kijk eens rond op onze website https://arganwinkel.nl/ voor wat je nog meer met arganolie kunt doen en bestel snel jouw gratis proefflesje.

Reageren is niet mogelijk