Wat doet een satijnen kussensloop met je haar?

Wist je dat er een hele makkelijke manier is om zachter, voller en mooier haar te krijgen? Dit kun je namelijk bereiken door op een satijnen kussensloop van Satin Sleepers te slapen. Deze stof is namelijk heel erg zacht, waardoor je haar er gemakkelijk overheen glijdt. Dit heeft heel veel voordelen voor het haar. Je krijgt er bijvoorbeeld veel minder snel gespleten puntjes van en hoeft je haar dus niet zo vaak te laten knippen als eerst. Bovendien ontstaat er als je op een satijnen kussensloop slaapt amper knopen en klitten in je haar. Super fijn voor mensen met lange haren die elke ochtend veel te lang staan te borstelen om alles uit te klit te halen. Het scheelt je op die manier dus zelfs tijd in de ochtend. En doordat je haar niet klit, niet beschadigt en beter gehydrateerd wordt ziet het er na enkele weken veel glanzender en gezonder uit. Al vele mensen merken het verschil door te slapen op een satijnen kussensloop. Je kunt op de website van Satin Sleepers onder het kopje ‘reviews’ lezen wat mensen van de sloop vinden en welke effecten ze merken met betrekking tot hun haar. Maar wist je dat zo’n zijden kussensloop niet alleen heel goed is voor je haar, maar ook voor je huid?

Wat doet een satijnen kussensloop voor je huid?

Naast de vele voordelen die een satijnen kussensloop voor je haar heeft is het ook voor je huid ontzettend goed. Door het mega gladde oppervlak beschadigt namelijk ook je huid niet zo. Het belangrijkste is bovendien dat doordat je huid over de sloop heen glijdt hij amper rimpelt. Normaal gesproken (als je op een katoenen sloop slaapt) dan ligt je huid vaak urenlang gerimpeld en gekreukt in dezelfde positie. Met een satijnen kussensloop gebeurt dat niet doordat je huid als het ware geen weerstand voelt. Je wordt dus wakker met een veel gladdere huid zonder kreukels, en ontwikkelt zo echt minder snel rimpels dan anderen. Het slapen op een zijden kussensloop is dus in feite een heuse anti-verouderingstruc, maar dan super voordelig! je hoeft zo’n sloop immers maar één keer aan te schaffen en hebt er daarna jarenlang plezier van. Doe je huid (en haar) dus een plezier en trakteer ze op zo’n mooie zijden kussensloop. Ze hebben ze in diverse kleuren!

Online een zijden kussensloop kopen

Heb je stad en land afgezocht naar een satijnen kussensloop maar vind je ze enkel in standaard kleuren? Dan heb je geluk. In de webshop van Satin Sleepers kun je ze namelijk bestellen in super veel verschillende kleuren, zoals:

  • Lichtroze
  • Bordeaux rood
  • Donkergroen
  • Okergeel (goud)
  • Donkerblauw
  • Babyblauw

Dit is nog slechts een kleine opsomming van alle kleuren satijnen kussensloop die ze in deze webshop op voorraad hebben. Voor het volledige aanbod check je het beste even de webshop. Kies een kleur die mooi past bij de rest van je slaapkamer, en de ruimte fleurt er helemaal van op. Zo’n zijden kussensloop heeft namelijk een super de luxe uitstraling door zijn glimmende oppervlak. Het ligt dus niet alleen erg lekker, maar ziet er ook nog eens heel erg mooi uit. Wat wil je nog meer?

Reageren is niet mogelijk