Waterkoelers voor ons cursuscentrum

Waterkoelers voor ons cursuscentrumAls cursuscentrum in het hart van Rotterdam willen we onze cursisten en gasten de mogelijkheid bieden om vers water te drinken tijdens de cursussen en trainingen die bij ons worden gegeven, zonder dat ze daarvoor het cursuslokaal hoeven te verlaten. Het onderbreekt de les even om een beker water te pakken en voldoende water drinken stimuleert de geest en de concentratie van onze cursisten. Daarom hebben we via aqua-beans.nl een afspraak gemaakt, waarbij Aqua & Beans ons heeft bezocht en heeft uitgelegd wat de voordelen zijn van waterkoelers bij ons op de locatie. We hebben hier te maken met waterkoelers die niet kunnen worden aangesloten op de waterleiding, omdat het gewoonweg te kostbaar is om overal een waterleiding aan te leggen en daar de waterkoelers op aan te sluiten. Gelukkig biedt Aqua&Beans de mogelijkheid om waterkoelers af te nemen waarop grote waterflessen van 18 liter geplaatst kunnen worden. Dit biedt voldoende water voor onze cursisten gedurende de lesdagen en wij kunnen op deze manier een extra service leveren.

Waterkoelers voor koel en koud water

Omdat we een vrij grote locatie zijn met een groot aantal leslokalen hebben we ervoor gekozen om onze keuze voor de waterkoelers grotendeels te baseren op de prijs. Nu zijn deze waterkoelers relatief voordelig in aanschaf en kunnen ook de flessen eenvoudig en voordelig worden aangeschaft, dus gaf ons dit ook de mogelijkheid om op andere criteria te selecteren. Allereerst is daar de kleur en zijn de waterkoelers verkrijgbaar in:

  • Grijs
  • Zilver
  • Wit
  • Quarrtz RVS

Wij hebben ervoor gekozen om zilverkleurige waterkoelers aan te schaffen. Nu biedt Aqua & Beans ook de mogelijkheid om de waterkoelers te huren, maar wij vinden het de investering wel waard om meteen eigenaar te zijn van de waterkoelers en bij Aqua & Beans de waterflessen af te nemen. We nemen bij hen inmiddels ook de bonen voor onze koffiemachine af, dus we kunnen nu zowel de waterflessen als de koffiebonen mooi combineren in één bestelling. Een ander selectiecriterium voor de koelers was dat er zowel koel water als koud water uit moet kunnen komen. Dit is iets wat niet iedereen binnen onze organisatie direct begreep. Veel mensen houden juist van heel koud water en het apparaat heet niet voor niets een koeler. Toch is voor een groot aantal mensen koel water lekkerder dan koud water. Zo heeft iedereen dus zijn eigen voorkeur en omdat het toch mogelijk is om die voorkeur in de koelers door te voeren, hebben we ervoor gekozen om een waterkoeler voor elk lokaal te kopen waarop zowel koel als koud water als optie aanwezig is. Zo houden we iedereen gelukkig en goed gehydrateerd.

Snelle levering en uitstekende dienstverlening

Wij hebben een ruim aantal koelers van Aqua & Beans afgenomen en al vrij snel na het plaatsen van de bestelling kond elke waterkoeler in zijn eigen lokaal geplaatst worden. We hebben elke waterkoeler direct van een fles water en van bekertjes voorzien, zodat nog dezelfde dag onze cursisten konden genieten van een lekkere beker koel, of misschien wel koud, water. De levering ging niet alleen snel, maar het plaatsen was ook in rap tempo gedaan en we kregen heel grondig uitleg over de werking van dit type waterkoeler. Ondanks dat alles eigenlijk zich vanzelf uitwijst is het fijn dat er de tijd is genomen om ons te laten zien hoe het apparaat werkt. We weten ook dat we altijd contact kunnen opnemen voor service aan de koelers, mocht er onverhoopt een keer een waterkoeler zijn die storing vertoont. Dit komt vrijwel nooit voor, naar wij hebben begrepen, maar het feit dat er altijd service beschikbaar is geeft ons een goed gevoel.

Reageren is niet mogelijk