Zoek je een goede kapper in Amsterdam?

Je woont in Amsterdam en je wilt van kapper veranderen. Je zoekt een goede kapper in Amsterdam die jou begrijpt, meedenkt en ook écht doet wat jij wilt. Die nieuwe ideeën heeft en vooral: verstand van de mogelijkheden met jouw haar. Je hebt inmiddels misschien heel wat ervaringen met andere kappers, maar steeds is het ‘m nét niet. Of de ene keer ben je tevreden en de andere keer niet. Hoe dan ook: je zoekt een goede kapper in Amsterdam, die jou begrijpt en doet wat ‘ie moet doen: jouw haar fantastisch knippen en modelleren! En die bovendien een fantastische, klantvriendelijke service heeft. Naar die goede kapper in Amsterdam hoef je niet langer te zoeken: je moet bij Dreadlock Care zijn!

Dreadlock Care: jóuw goede kapper in Amsterdam

Of je nu dreadlocks hebt of niet, bij Dreadlock care kan iedereen terecht; of het nu voor het wassen, verven, knippen of modeleren is van jouw haar. Of je nu man of vrouw bent, makkelijk haar of juist onhandelbaar haar hebt: Dreadlock Care denkt met je mee en zorgt ervoor dat je stralend weer naar buiten loopt. We hebben een nogal veelzijdig team en iedereen heeft zo zijn eigen passie en specialisatie. Natuurlijk zijn we op de hoogte van de laatste haarmode en trends en denken we graag met je mee. Wel moeten we bekennen dat we een speciale passie hebben voor dreadlocks. Heb je dreadlocks, dan moet je dus al helemáál bij deze goede kapper in Amsterdam zijn:

  • Deze kapper is gespecialiseerd in (de verzorging van) dreads.
  • Overweeg jij dreads of wil je alles weten rondom de verzorging van jouw dreads?
  • Dan ben je hier aan het goede adres.
  • Soms heb je al een tijdlang dreads en dat kan ervoor zorgen dat je haar dunner wordt of gaat breken.
  • We beschikken over allerlei technieken om ervoor te zorgen dat jouw dreads er weer mooi uit zullen zien.
  • Kies voor een hoofdhuidbehandeling en zuurstoftoevoeging tussen de dreads, wat de groei bevordert.

Natuurlijk verkopen we ook de beste verzorgingsproducten voor dreads, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw stralende dreads! We stemmen graag met je af welke producten het beste bij jouw dreads passen. Ook in de reparatie van dreads is Dreadlock Care een ster. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je haar afgebroken is. Of dat je dreads uit elkaar zijn gegroeid. Natuurlijk kunnen ze ook uitgegroeid zijn, of al heel lang niet meer bijgewerkt. In alle gevallen weten wij precies wat we moeten doen. Natuurlijk kijken we eerst heel goed wat er aan de hand is en wat er nodig is aan verzorging om ze er weer perfect uit te laten zien. In overleg met jou gaan we dan met jouw dreads aan de slag. Soms wil je ook graag een ander model, met behoud van je dreads. Ook daarin denken we graag met je me. Met ons heb je in andere woorden hoe dan ook een goede kapper in Amsterdam te pakken, met een enorme passie voor het kappersvak!

Kom gerust eens langs!

Ben jij dus op zoek naar een goede kapper in Amsterdam, met een passie voor het kappersvak en een speciale passie voor dreadlocks? Of wil je professioneel advies rondom een nieuw model voor jouw korte of lange haar, of hoe je jouw haar het beste kunt verzorgen? We denken altijd graag met je mee. Kom gerust eens langs, dat praat het makkelijkst en dan kun je direct advies verwachten. Lees ook eens meer over de mogelijkheden via dreadlock-care.nl. We zien je graag terug bij deze goede kapper in Amsterdam!

Reageren is niet mogelijk